Uw nieuwe startpagina bouwen

Misschien wilt u meer gaan ondernemen via het internet. De online vindbaarheid van uw website en bedrijf kan worden vergroot met startpagina’s. Ook uiterst effectief is een complete startpagina website die naar uw site linkt. Een combinatie van beide opties is een derde mogelijkheid. Het aanmaken van een startpagina is kosteloos op een groot aantal sites.

Het is dan wel onbekend hoe lang uw startpagina online blijft. Op de website van iemand anders kan de startpagina zomaar offline gehaald worden zonder dat u weet waarom. Er geldt vaak een minimumeis voor het aantal links op de pagina. Na enige tijd kan men besluiten uw pagina uit de lucht te halen wanneer er op dat moment nog steeds niet aan de voorwaarde wordt voldaan.

De pagina Nieuwe startpagina maken kunt u doornemen als u meer kennis over dit onderwerp wilt vergaren. U vindt er allerlei tips. Uw startpagina moet concurreren met de andere pagina’s. U moet de aandacht van de bezoeker naar uw pagina zien te trekken. Naast links kunt u de startpagina interessanter maken met informatieve teksten en afbeeldingen.

U kunt ook uw eigen website met dochterpagina’s maken. U kunt dan alles aanpassen van de website. Een ander heeft dan geen mogelijkheid om een startpagina van u te verwijderen. U wilt bijvoorbeeld niet vastzitten aan voorwaarden omtrent het aantal links op uw pagina. Aan een voorwaarde om minimaal 20 links toe te voegen, kan dan niet worden voldaan. Met een eigen startpagina website bepaalt u zelf hoe u het indeelt.