Uw Nederlandse startpagina maken

Misschien wilt u meer gaan ondernemen via het internet. De online vindbaarheid van uw website en bedrijf kan worden vergroot met startpagina’s. Een complete website met dochterpagina’s die naar uw eigen website linken, is ook een goed idee. Wilt u het goed aanpakken dan zet u in op beide opties. Een dochterpagina is op een groot aantal sites gratis aan te maken.

U weet dan echter niet hoelang uw pagina blijft bestaan. Wanneer de beheerder vindt dat uw startpagina niet bij zijn website past, kan hij uw startpagina offline halen. Het komt voor dat er een minimum aantal links moet worden toegevoegd op uw dochterpagina. Op een bepaalde datum kan men controleren of uw pagina voldoet aan de minimumeis. Is dat niet het geval, dan wordt uw pagina verwijderd.

Meer over het aanmaken van een startpagina is te lezen op de pagina eigen startpagina. U vindt er nog verwijzingen naar andere informatie hieromtrent. Online is onderscheidend zijn van groot belang. Ziet uw pagina er niet interessant uit? Dan wordt deze door de meerderheid van de bezoekers binnen een aantal seconden al weggeklikt. Interessanter maken van de startpagina kan met het toevoegen van informatieve teksten en videomateriaal.

Het is ook mogelijk een hele startpagina website samen te stellen. U kunt dan alles aanpassen van de website. Er kan dan geen dochterpagina door iemand anders worden verwijderd. Soms is het beter om veel tekst en slechts enkele belangrijke links op uw pagina te plaatsen. Aan een voorwaarde om minimaal 20 links toe te voegen, kan dan niet worden voldaan. U heeft volledige controle over de indeling dus aan een dergelijke voorwaarde zit u dan niet vast.