Uw eigen startpagina samenstellen

Een Nederlandse startpagina is prima te maken. Op een groot aantal sites kunt u dit doen zonder dat u hiervoor hoeft te betalen. Na de registratie van een account kunt u zelf een startpagina aanmaken en vullen met interessante links.

Registratie gebeurt door middel van een aanmeldformulier op de startpagina website. Na het aanmaken van het account kunt u simpel een nieuwe startpagina op de website toevoegen. Bij het aanmaken van een startpagina mag u een subdomein kiezen waarop de startpagina bereikbaar zal zijn. Vaak moet u ook een titel invullen. Deze komt bovenaan de startpagina te staan. Een eigen startpagina aanmaken vereist geen diepgaande technische kennis.

Op uw startpagina kunt u een aantal categorieën plaatsen. Hierin plaatst u de links. U mag in de rubrieken soms ook tekst en plaatjes toevoegen. Bij sommige websites mag u een commerciële banner toevoegen. Hiermee wordt het mogelijk om geld met uw startpagina te verdienen. Neem het artikel eigen startpagina samenstellen door wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden van een eigen startpagina.

Sommige startpaginascripts bieden de mogelijkheid om betaalde links te verkopen via uw website. Het script kan doorgaans zelf zien of de betaling succesvol is verlopen. Ook de plaatsing van de link gebeurt vaak automatisch. Om zelf een dergelijke site op te zetten, dient u te beschikken over webhosting. Er is verder een startpagina script nodig. U heeft veel meer controle wanneer u zelf hosting heeft waarop een startpagina website draait. U hoeft dan ook niet te voldoen aan voorwaarden, waar bij andere websites soms wel sprake van is. U heeft het dan volledig zelf voor het zeggen.