Uw eigen startpagina op touw zetten

Een dochterpagina op een Nederlandse startpagina website aanmaken is prima te doen. Er zijn veel sites waar u gratis uw eigen startpagina kunt registreren. Als u een gebruikersaccount aanmaakt krijgt u toegang tot een controlepaneel waarmee u eenvoudig uw eigen dochterpagina aanmaakt.

Op de website is er doorgaans een registratieformulier hiervoor te vinden. Heeft u een account dan is het simpel om ook een startpagina aan te maken. Voor uw nieuwe startpagina mag u zelf de URL van het subdomein kiezen. In de regel zal er ook om een titel worden gevraagd voor uw nieuwe startpagina. Het is een vrij eenvoudig proces dat u snel onder de knie zult hebben.

U kunt op uw startpagina verschillende categorieën aanmaken. U plaatst de links hier in. Op de startpagina ziet u zo een indeling van de links. Soms kunt u ook afbeeldingen en video’s weergeven op uw startpagina. Bij sommige websites mag u een commerciële banner toevoegen. Zo kunt u ook een inkomen genereren met uw startpagina. Neem het artikel eigen startpagina samenstellen door wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden van een eigen startpagina.

Sommige startpaginascripts bieden de mogelijkheid om betaalde links te verkopen via uw website. Zodra er is betaald kan het script dit vaak zien. Meestal wordt dan ook de link gelijk aan de website toegevoegd. Er is webhosting nodig om zelf een dergelijke website op te zetten. Er is verder een startpagina script nodig. Het biedt een stuk meer zekerheid want bij de website van derden weet u niet hoe lang uw startpagina blijft bestaan. U hoeft dan ook niet te voldoen aan voorwaarden, waar bij andere websites soms wel sprake van is. U mag dan zelf alles beslissen over uw website.