Startpaginascript

Het startpaginascript van Vrolijk Internet biedt u de mogelijkheid om op een eenvoudige manier uw eigen startpagina webiste samen te stellen. Daarbij is het mogelijk om links op uw startpagina website te verkopen.

Bent u op zoek naar een CMS systeem waarmee u op een simpele wijze een startpagina website samen kunt stellen, dan zou u eens naar het startpaginascript van Vrolijk Internet Services moeten kijken. Er is geen kennis van programmeren of van websites maken nodig om het startpaginascript in gebruik te nemen. Er is een online handleiding beschikbaar op de website van Vrolijk Internet Services waarin staat uitgelegd hoe u met het script werkt.

Met het startpaginascript heeft u de mogelijkheid om links op uw startpagina website te verkopen. Dit werkt via een koppeling met de betaalprovider Mollie. Bezoekers kunnen een link aanmelden en vervolgens betalen met bijvoorbeeld PayPal of iDEAL (via Mollie kunt u de betaalmethoden eenvoudig kiezen). Na de betaling wordt de link automatisch door het startpaginascript geplaatst. U kunt voor een link op de voorpagina en een link op een reguliere pagina verschillende prijzen instellen.

U kunt het script zo instellen dat bezoekers op uw startpagina website een gebruikersaccount kunnen aanmaken. Met dit gebruikersaccount kunnen zij vervolgens inloggen en startpagina's op uw website aanmaken. Bent u benieuwd geworden naar het startpaginascript, dan kunt u op deze pagina meer over het startpaginascript lezen. Eventueel kunt u het script direct aanschaffen via die pagina.

Alle kleuren van uw startpagina website zijn met het startpaginascript eenvoudig te wijzigen. Tevens krijgen de beheerders van de indivudele pagina's de mogelijkheid om per startpagina de kleuren aan te passen. Zo kunnen er kleuren ingesteld worden die passen bij het onderwerp van de startpagina.

De contactformulieren op uw startpagina website zijn zodanig ontwikkeld dat spam wordt tegengehouden. Verder kan het script werken met HTTPS en SSL. Het script is mobielvriendelijk. Startpagina's die op een website met het startpaginascript zijn gemaakt zien er zowel op het scherm van de mobiele telefoon als op een groot computerscherm goed uit.