Nieuwe startpagina online zetten

Het in elkaar zetten van een startpagina is niet heel lastig. Er bestaan veel Nederlandse startpagina websites waar dat uitstekend te doen is. Heeft u een gebruikersaccount aangemaakt op een startpagina website, dan kunt u inloggen en een nieuwe pagina registreren.

Een account kunt u via een aanmeldformulier op de startpagina website aanmaken. Met uw account kunt u inloggen en uw eigen startpagina aanmaken. Bij het aanmaken van een startpagina mag u een subdomein kiezen waarop de startpagina bereikbaar zal zijn. Soms moet u ook meer omtrent uw nieuwe startpagina invullen, maar het is niet lastig om dit te doen. Er is geen speciale vereist voor het aanmaken van een nieuwe startpagina.

Allereerst maakt u een categorie aan. Vervolgens plaatst u hierin de links. Bij een aantal websites is het toegestaan om plaatjes en tekst in de rubrieken te plaatsen. Zo kunt u op een aantal sites reclamemateriaal plaatsen. Op deze manier kunt u met uw startpagina extra inkomsten genereren. Meer mogelijkheden over startpagina’s vindt u in het artikel Eigen startpagina samenstellen.

Met een startpaginascript kunt u links op uw eigen startpagina website verkopen. Het controleren van de betaling verloopt in veel gevallen automatisch. De link wordt dan direct weergegeven op de startpagina. Met eigen webhosting kunt u een dergelijke website opzetten. Verder heeft u een startpaginascript nodig om op deze hosting te installeren. Zo houdt u zelf het heft in handen. U zit dan ook niet vast aan een minimum aantal links dat u dient te plaatsen. Met een eigen startpagina website via een startpagina script bepaalt u zelf hoe u de website inricht.