Eigen startpagina online zetten

Een dochterpagina op een Nederlandse startpagina website aanmaken is prima te doen. Er zijn flink wat sites waar u gratis een nieuwe startpagina kunt maken. Heeft u een gebruikersaccount aangemaakt op een startpagina website, dan kunt u inloggen en een nieuwe pagina registreren.

Het aanmaken van een gebruikersaccount gebeurt via een aanmeldformulier op de betreffende website. Heeft u een account dan is het simpel om ook een startpagina aan te maken. U voert het gewenste subdomein in en wanneer deze niet bezit is, wordt uw startpagina voor u aangemaakt. Vaak moet u ook een titel invullen. Deze komt bovenaan de startpagina te staan. Het aanmaken van een nieuwe startpagina is vrij eenvoudig te doen. Ook als u niets van websites maken weet.

Op uw startpagina kunt u een aantal categorieën plaatsen. Deze worden zichtbaar als blokken op de startpagina waarin de links worden geplaatst. Een startpagina kan ook tekst en afbeeldingen bevatten. Op deze manier wordt het mogelijk om reclamemateriaal aan uw startpagina toe te voegen. Geld verdienen met uw startpagina wordt zo mogelijk. Nog meer voordelen en mogelijkheden van een startpagina zijn in het artikel startpaginascript te vinden.

Met een startpaginascript kunt u links op uw eigen startpagina website verkopen. Vaak controleert het script zelf of de betaling is gelukt. De link wordt automatisch op de website geplaatst. Als u ook zo een eigen website wilt, dan heeft u hiervoor webhosting nodig. Tevens is er een startpaginascript nodig hiervoor. U heeft veel meer controle wanneer u zelf hosting heeft waarop een startpagina website draait. U hoeft dan ook niet te voldoen aan voorwaarden, waar bij andere websites soms wel sprake van is. U mag dan zelf alles beslissen over uw website.