Beheer linkpagina

Misschien wilt u meer gaan ondernemen via het internet. Een eigen startpagina kan u helpen voor meer online zichtbaarheid. Een andere mogelijkheid is zelf een startpagina website op touw zetten waarop u uw website(s) gaat promoten. De ene mogelijkheid sluit hierbij de andere niet uit. Het aanmaken van een startpagina is kosteloos op een groot aantal sites.

U weet dan echter niet hoelang uw pagina blijft bestaan. De websitebeheerder kan uw dochterpagina verwijderen wanneer hij dat wil. Hij hoeft daarvoor geen reden op te geven. Soms stelt men als voorwaarde dat u bijvoorbeeld minimaal twintig links toevoegt. Na enige tijd kan men besluiten uw pagina uit de lucht te halen wanneer er op dat moment nog steeds niet aan de voorwaarde wordt voldaan.

Via de pagina Nieuwe startpagina maken kunt u aan meer informatie over dit thema komen. Er zijn verschillende tips te vinden voor een goede startpagina. U concurreert met uw startpagina met alle andere interessante pagina’s. Het gros van de bezoekers is binnen een aantal seconden weer weg wanneer de pagina niet boeiend genoeg oogt. Naast links kunt u de startpagina interessanter maken met informatieve teksten en afbeeldingen.

Zelf een startpagina website maken is een andere mogelijkheid. Letterlijk alles aan de website kunt u dan eenvoudig aanpassen. Iemand anders heeft dan niet de bevoegdheid om een pagina van uw website te verwijderen. U wilt niet altijd zo veel mogelijk links op uw pagina. Soms wilt u juist weinig links en veel tekst erop. Aan een voorwaarde om minimaal 20 links toe te voegen, kan dan niet worden voldaan. Heeft u zelf een website met startpagina’s, dan heeft u zelf de volledige controle over de indeling.